O spletnih piškotkih

na straneh www.lextra.si

Kaj so piškotki?

Piškotki (angl. cookies) so preproste tekstovne datoteke, ki jih nekatere spletne strani preko brskalnika shranijo na vaš računalnik in shranjujejo nekatere neosebne podatke. Ob ponovnem obisku vas tako lahko spletna stran ponovno prepozna.


Piškotki na spletnih straneh lextra.si

Spletna stran www.lextra.si uporablja naslednje piškotke.

PHPSESSID Piškotek postavlja PHP, vsebuje šifro seje in traja do konca seje (do zaprtja brskalnika). Je obvezen za delovanje strani. Ne vsebuje nobenih osebnih podatkov.
_ga
_gat
_gid
Te piškotke postavlja Google Analytics za beleženje obiska strani (podrobnosti). Nekateri trajajo do konca seje, nekateri dlje. Niso obvezni in ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov.
uncodeAI.css
uncodeAI.images
uncodeAI.screen
Ti piškotki so pomembni za učinkvito delovanje spletne strani. Poskrbijo za pravilen prikaz stilov, slik in odzivnih prikazov na vaši napravi. Trajajo do konca seje (do zaprtja brskalnika) in ne vsebujejo osebnih podatkov.
tplis_cl_cookie_policy_accepted Piškotek, ki zabeleži vašo odločitev, da se sprejemate piškotke na tem spletnem mestu. Traja 30 dni in skrbi, da se v tem času obvestilo ne prikaže več.

Morebitne težave ali vprašanja nam prosim sporočite na prevodi@lextra.si.


Nastavitve piškotkov v brskalniku

Brskalniki privzeto dopuščajo piškotke. Če želite piškotke izbrisati ali spremeniti nastavitve brskalnika glede tega, sledite naslednjim navodilom za posamezne najpogostejše brskalnike.

Ko boste v brskalniku nastavili, katere piškotke želite sprejeti in katere zavrniti, bo spletna stran to dosledno upoštevala. Obstoječe piškotke lahko izbrišete s pomočjo brskalnika.


LEX TRA d.o.o., 2017