Pravni prevodi

Smo univerzitetni diplomirani pravniki, specialisti za prevajanje vseh vrst uradnih listin in pravnih dokumentov. Naši naročniki so odvetniki in notarji, gospodarske družbe, podjetniki, banke, zavarovalnice, davčni svetovalci, revizorji, diplomatska in konzularna predstavništva ter posamezniki.

Pravni in strokovni prevodi

Sodelujemo s sodnimi tolmači in prevajalci, specializiranimi za različne vede in področja, denimo za ekonomijo, strojništvo, računalništvo, farmacijo … Na ta način zagotovljamo kakovost prevodov najrazličnejših strokovnih besedil, kot so dopisi, poročila, strokovni in znanstveni članki, predstavitve v programu PPT in podobno.

Lektoriranje

Naši jezikoslovci lektorirajo vse vrste besedil v tujem jeziku. Sleherno besedilo analizirajo, uredijo slovnico in skladnjo. Pri tem upoštevajo posebnosti strokovne govorice, raven jezika ter končnega bralca. V sodelovanju s strokovnjaki-prevajalci naši lektorji dokončno oblikujejo besedilo, tako da jasno sporoča naročnikov namen.

Pravno svetovanje

Naši univerzitetni diplomirani pravniki vam pomagajo in svetujejo tudi pri reševanju pravnih vprašanj v slovenskem ali mednarodnem prostoru. Na pomoč vam lahko priskočimo, če živite v tujini in želite ustanoviti gospodarsko družbo v Sloveniji ali v tujini, svetujemo tudi ob ustanavljanju slovenske družbe v Sloveniji v lasti tujcev ali pa glede družinskega in dednega prava … Vabimo vas, da za podrobnejše informacije stopite v stik z nami.

Jeziki, v katere in iz katerih prevajamo

Angleški
Nemški
Italijanski
Španski
Portugalski
Francoski
Hrvaški
Srbski
Bosanski
Makedonski
Ruski
Češki
Slovaški
Bolgarski
Poljski
Madžarski
Turški
Albanski

Potrebujete pravni prevod ali svetovanje?

Vabimo vas, da s pomočjo enostavnega obrazca pošljete povpraševanje ali naročite prevod. Vedno smo na voljo tudi za vprašanja po telefonu in e-pošti.

Zahtevajte ponudbo / pošljite naročilo